faciliteiten

auditorium

Het bedrijfspand van tbp electronics beschikt over een fantastisch auditorium dat plaats biedt aan zo'n 100 mensen. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het geven van lezingen, presentaties en muzikale voorstellingen, al dan niet ondersteund door (video)beeld en geluid. Dit auditorium, dat zich kenmerkt door een bijzonder fraaie vormgeving, wordt niet alleen benut voor eigen gebruik, maar is ook te huur. Heeft u behoefte aan een locatie voor het houden van een seminar of bedrijfspresentatie? Dan is dit auditorium een prima optie.
 
U kunt kiezen uit een dagdeel (ochtend, middag of avond) of een combinatie daarvan. Naast het auditorium beschikt u over een lobby (voor de pauzes en dergelijke), toiletten/garderobe en een Grand Café, al dan niet met volledige catering. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst staat u ter beschikking.
 
Het auditorium is voorzien van een projectiescherm (3 x 4,5 meter), professionele toneelverlichting, beamer, geluidsinstallatie (met Dolby surround) en katheder. Aan moderne presentatiemiddelen zal het u dus zeker niet ontbreken.
 
Bent u geïnteresseerd in de details, dan ligt voor u een folder klaar met alle prijzen en mogelijkheden. Neem contact op met mw. Dana Wolters voor alle gewenste informatie:
T +31187602744 of via e-mail.
Diverse bedrijven en organisaties gingen u al voor en kunnen terugkijken op een succesvolle bijeenkomst. Voorbeelden zijn: Brainport Industries, Provincie Zuid-Holland, VNO-NCW, gemeente Goeree-Overflakkee, Metaalunie, InnovationQuarter, TechniekTalent, Aegis user group, FHI, Innopool, Vitronics & Partnertec, Rabobank, Sony Ericsson, Tyco, Kamer van Koophandel, IMAPS Benelux, Lions club, Nevat, Nevi, VBGO, VVD, diverse opdrachtgevers, universiteiten, scholen en het pianoduo Double Deux.
 

kunst in Dirksland

Kunst in een hightech bedrijf? Jawel, tbp electronics biedt kunstenaars de gelegenheid hun werk te exposeren in het interieur van het bedrijfspand te Dirksland. Een lange wand naast de vide op de eerste verdieping, gelegen naast de kantoorgedeelten vormt de galerie waar de kunstwerken te zien zijn.
 
Diverse creativelingen hebben er hun werk al geëxposeerd. Peter Walschots, de grafisch vormgever van tbp en beeldend kunstenaar, kreeg de eer de spits af te bijten met een tentoonstelling van zijn schilderijen. Na zijn expositie volgde Bas Theman uit Rotterdam hem op met zijn Amerikaans expressionistisch werk en Jaap Weg met etsen. Daarop aansluitend exposeerde Nanda Pieksma haar macrofotografie. Ook Gerrit Meerman, Bert Otto, Theo Mastenbroek, Foke Stribos, Peter Schudde, Bob Kemper, Eric van Straaten, Marije van den Oever en last but not least Susan Ruiter hebben gebruik gemaakt van de expositieruimte bij tbp.