vacatures

de techniek staat voor niets... en jij dan?

 

de techniek staat voor niets

Het bedrijf tbp electronics is een gevestigde naam op het gebied van Electronics Manufacturing Services (EMS) en biedt zijn opdrachtgevers volledig geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit boards assemblies (pcba’s), inclusief early supplier involvement, Design for eXcellence, Manufacturing en Testing (DfX, DfM & DfT), productontwikkeling, inkoop van componenten, pcb-assemblage en testen, test engineering, inspectie, cabinettenbouw, reparatie, upgrades en supply chain management services.

De naam tbp staat voor the business of perfection. Wij streven ernaar onze opdrachtgevers de beste service aan te bieden op alle aspecten: the race for perfection has no finish line. Sinds 1976 werkt tbp voor opdrachtgevers die actief zijn in semiconductor, telecom, ICT, media en entertainment, olie & gas, de grafische, medische en offshore industrie, de bouw en defensie. Met meer dan
120 medewerkers is tbp electronics een private, niet-beursgenoteerde, onderneming met zijn
hoofdvestiging in Dirksland, Nederland. Onze organisatie is gekwalificeerd conform ISO 9001:2015, ISO 14001 (milieu) en ISO 13485 (medisch).

 

en jij dan?

Heb je interesse in techniek en ben je fulltime beschikbaar? Dan dagen wij jou uit te solliciteren op (één van) onze vacatures, meer informatie vind je onder de (sub)buttons op deze pagina.

Salariëring geschiedt volgens de cao metaal en techniek en is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Wij bieden een open bedrijfscultuur en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een plezierige samenwerking met alle collega’s is vanzelfsprekend, kennis van elektronica en Engels altijd een pré.

Een (open) sollicitatie met bondig cv kun je per e-mail sturen aan mevrouw Nannie Verweij (human resource manager).

tbp hrm-contact

tbp electronics bv
mevrouw Nannie Verweij
postbus 8 • 3247 ZG Dirksland • Nederland
Vlakbodem 10 • 3247 CP Dirksland • Nederland
T +31 187 602 744
F +31 187 603 497
E
info@tbp.nl
I  www.tbp.nl