14 Sept
Precisiebeurs 2017Op 15 en 16 november 2017 kunnen bezoekers kennismaken met alle ontwikkelingen op het gebied van precisietechnologie tijdens de Precisiebeurs. Met meer dan 300 exposanten, diverse lezingen en het internationale Meet & Match Event is deze beurs een interessante ontmoetingsplek die wij benutten om de grote meerwaarde van EMS en Design for eXcellence (DfX) te presenteren.

Op standnummer 216 demonstreren wij de stappen in het proces van early involvement services met DfX, waaronder Design for Manufacturing (DfM) en Design for Test (DfT). Ook is de extended boundary scan solution aanwezig waarmee de werking van de kerncomponenten geautomatiseerd in de productiefase wordt getest. Dit gebeurt zowel analoog als digitaal. Deze belangrijkste testmethode voorkomt kostbare functionele testoplossingen bij de opdrachtgever en beïnvloedt het productierendement en de productkwaliteit positief. 

De Precisiebeurs vindt plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven van 09.30 uur tot 17.00 uur. U kunt gratis toegangskaarten aanvragen via deze link. Graag tot ziens op de Precisiebeurs!