Go to content
Menu Bel Ons

brancheorganisaties

Samenwerken is voor ons vanzelfsprekendheid. Door lid te zijn van vakinhoudelijke brancheorganisaties dragen wij bij aan kennisdeling en innovatieve ontwikkelingen in onze markt. Bovendien hebben wij hierdoor directe toegang tot waardevolle partners in het belang van onze opdrachtgevers:

FHI
FME
Koninklijke Metaalunie
Innopool
VNO NCW West
Brainport Industries
imec
FOGO
Aegis User Group
energieke regio
VBGO
Hightech Platform West-NL

 

"tbp is zo’n bedrijf dat al enige jaren geleden samen met het Belgische onderzoeksinstituut imec werkte aan de ontwikkeling van tooling om foutkansen omlaag te krijgen."

 

klik hier voor een geografisch overzicht van onze samenwerkingsverbanden

bekijk ook

Afbeelding

strategie, missie, doelstelling

tbp electronics is een kwaliteitsonderneming op het gebied van electronics manufacturing services (EMS). Met the business of perfection bieden wij onze opdrachtgevers volledig geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s).

lees meer
Afbeelding

productie, voor- & natraject

Onze processen zijn ingedeeld in het voortraject, de productie en het natraject. Wij tonen u videobeelden van enkele van deze processen.

lees meer
Afbeelding

algemene voorwaarden Metaalunie 2019

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

lees meer
meer facts & figures

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering