Go to content
Menu Bel Ons

innovatie

‘De zorg moet sneller, beter en goedkoper en gaat de komende jaren compleet veranderen’, benadrukt Ton Plooy, CEO van tbp. ‘Technologische innovaties spelen hierbij een belangrijke rol.’ Met Design for eXcellence-analyses (DfX) in het vroege ontwerpstadium en de productie van printed circuit board assemblies (pcba’s) is tbp volop betrokken bij technologische zorginnovaties. Voorbeelden zijn de intelligente bloeddrukmeters van Finapress en de digitale handscanner van Macawi (beide dochterondernemingen van Demcon), oogoperatierobot EVA van D.O.R.C., voorzieningen van Philips Healthcare en zorgassistent LEA van Robot Care Systems.

Uiteraard zijn we gecertificeerd voor het medische ISO 13485:2016.

2017 12 - Energy Island door Wim van Vossen (c) (3).jpg

bekijk ook

Afbeelding

brancheorganisaties

Samenwerken is voor ons vanzelfsprekendheid. Door lid te zijn van vakinhoudelijke brancheorganisaties dragen wij bij aan kennisdeling en innovatieve ontwikkelingen in onze markt.

lees meer
Afbeelding

productie, voor- & natraject

Onze processen zijn ingedeeld in het voortraject, de productie en het natraject. Wij tonen u videobeelden van enkele van deze processen.

lees meer
Afbeelding

algemene voorwaarden Metaalunie 2019

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

lees meer
meer facts & figures

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering