Go to content
Menu Bel Ons

onderwijs

Betrokken en gekwalificeerd vakpersoneel is in onze business of perfection van onderscheidende waarde. Om in de toekomst voldoende technisch talent te blijven vinden, onderhouden wij actief contact met het onderwijs. Regelmatig bezoeken leerlingen en studenten onze productielocatie in Dirksland. Ook sponsoren wij het Formula Student Team in Delft en dragen we bij aan een pilot van het lokale Technieksucces.

Diverse initiatieven die worden ondersteund door tbp electronics:

 

Formula Student Team Delft

In de Dreamhall op het terrein van de TU Delft gebeurt het: hier ontwerpt en bouwt het Formula Student Team Delft ieder jaar een elektrische raceauto om mee te doen aan de internationale racecompetitie. Al meerdere jaren sponsort tbp deze engineeringsuitdaging met DfX-analyses en de levering van printed circuit board assemblies (pcba’s) waarmee de prestaties van het team verbeteren. De harde deadline, het intensieve teamwork en de druk om te presteren maken de competitie tot een prachtige proeftuin om te leren. U leest er meer over in onze nieuwsbrieven Way of Life.

foto: worcflow.nl

FSTD-0428_DUT18_Roll-out_9360.jpg

 

Energy Island

Goeree-Overflakkee wil in 2020 volledig energieneutraal zijn. Deze ambitieuze doelstelling heeft geleid tot vele initiatieven op het eiland. Energy Island, dat in 2017 voor het eerst werd georganiseerd, bracht alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en innovatieve zorg samen.

Innovatieve zorg was één van de deelsessies, bestemd voor middelbare scholieren uit de regio. Ton Plooy (CEO van tbp) en Maja Rudinac (CEO & co-founder van Robot Care Systems) zorgden voor boeiende presentaties. Ontvangstruimte was het eigen auditorium van tbp in Dirksland. Enkele leerlingen 6-vwo van CSG Prins Maurits uit Middelharnis gaven met de informatie invulling aan hun profielwerkstuk over de gezondheidszorg. U leest er meer over in de nieuwsbrief Way of Life nummer 42.

2017 12 - Energy Island en deelsessie (42).jpg

 

Technieksucces

‘Kinderen zijn de werknemers van de toekomst’, aldus Technieksucces. Technieksucces is samen met basisschool de Westhoek in Ouddorp kartrekker van een lespilot op deze school binnen het programma Smart Water op Goeree-Overflakkee. Doel is om de jeugd te enthousiasmeren voor techniek en robotica. Tijdens de lessen, die speciaal zijn ontwikkeld, maken de kinderen kennis met programmeren, het aansturen van robots en virtual reality-brillen. Als één van de enthousiaste sponsors van dit lokale initiatief neemt tbp ook een van de presentaties voor haar rekening. Als de pilot slaagt, krijgt het lesprogramma een vervolg op andere basisscholen op Goeree-Overflakkee.

29 juni afsluiting project.jpeg

bekijk ook

Afbeelding

productie, voor- & natraject

Onze processen zijn ingedeeld in het voortraject, de productie en het natraject. Wij tonen u videobeelden van enkele van deze processen.

lees meer
Afbeelding

algemene voorwaarden Metaalunie 2019

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

lees meer
Afbeelding

brancheorganisaties

Samenwerken is voor ons vanzelfsprekendheid. Door lid te zijn van vakinhoudelijke brancheorganisaties dragen wij bij aan kennisdeling en innovatieve ontwikkelingen in onze markt.

lees meer
meer facts & figures

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering