Go to content
Menu Bel Ons

strategie, missie, doelstelling

tbp electronics is een kwaliteitsonderneming op het gebied van electronics manufacturing services (EMS). Met the business of perfection bieden wij onze opdrachtgevers volledig geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Deze hoogwaardige producten worden ingezet voor veelzijdige elektronische toepassingen in vele sectoren. Meer dan 120 gekwalificeerde medewerkers, op onze hoofdvestiging in Dirksland en op onze engineeringslocatie in Eindhoven, zetten zich toegewijd voor u in.


strategie

smart werken aan producten die aan de vraag voldoen door middel van early supplier involvement en value sourcing

 

missie

het assembleren van industriële elektronica met inbegrip van testfaciliteiten en supply chain management

 

doelstelling

het leveren van hoogwaardige producten die zich in positieve zin onderscheiden

bekijk ook

Afbeelding

brancheorganisaties

Samenwerken is voor ons vanzelfsprekendheid. Door lid te zijn van vakinhoudelijke brancheorganisaties dragen wij bij aan kennisdeling en innovatieve ontwikkelingen in onze markt.

lees meer
Afbeelding

algemene voorwaarden Metaalunie 2019

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

lees meer
Afbeelding

productie, voor- & natraject

Onze processen zijn ingedeeld in het voortraject, de productie en het natraject. Wij tonen u videobeelden van enkele van deze processen.

lees meer
meer facts & figures

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering