Go to content
Menu Bel Ons

World of Technology & Science 2018

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in één beurs: World of Technology & Science 2018. Deze beurs vindt plaats van dinsdag 2 oktober t/m vrijdag 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. 

Wij zijn één van de sponsoren van de speciaal voor WoTS ontwikkelde beursgadget. De gadget van dit jaar is de Proximo. U kunt de gadget verkrijgen door langs een aantal stands te lopen en onderdelen te verzamelen. Een video over ons als enthousiaste sponsor kunt u hier bekijken. En via deze link volgt u het ontwikkelings- en productieproces van de Proximo + een overzicht van de sponsors. 

Op woensdag 3 oktober geeft Klaas van Duin, onze manager production technology, de presentatie 'Internet of Industrial Things, noodzaak of utopie?'. Daarnaast geeft Marcel Swinnen, consultant test & DfX bij tbp electronics, de presentatie 'maximalisatie van betrouwbaarheid begint reeds in de ontwerpfase' op donderdag 4 oktober. 

Op woensdag 3 oktober vindt het jaarlijkse happy hour plaats vanaf 16.00 uur in de stand van tbp. Wij heten u van harte welkom voor een heerlijk hapje en drankje met op de achtergrond fijne live muziek van het trio the Groovy Gents


Indien u interesse heeft om de beurs te bezoeken dan kunt u via deze link alvast een GRATIS entreeticket reserveren. Tevens kunt u in dezelfde registratie-module de Proximo aanvragen. 

tbp stand, WoTS

Via deze link bekijkt u het promotiefilmpje van WoTS 2018.
U treft ons in hal 11 op stand F024. Graag tot ziens op de beurs WoTS!

 

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen