Go to content
Menu Bel Ons

Electronics & Applications 2019

Van dinsdag 14 mei t/m donderdag 16 mei 2019 kunt u in de Jaarbeurs Utrecht terecht voor Electronics & Applications, dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op de E&A beurs ontmoet de bezoeker de gehele keten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

stand 7B048
Wij presenteren ons als vanouds met early supplier involvement en Design for eXcellence. Met een informatieve stand in het cluster elektronicaproductie en een gezamenlijk demoplein wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. U kunt ons vinden in stand nummer 7B048. Op dinsdag 14 mei kunt u luisteren naar een presentatie van onze collega Marcel Swinnen (consultant test & DfX) over dé weg naar een betrouwbaar elektronisch product. Woensdag 15 mei houden wij vanaf 17.00 uur, samen met onze beurspartners Eurocircuits en Romex, het gezellige happy hour op onze stand. U kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes én levendige muziek van special guest DJ Thomm.

multifunctionele FlexKlok
Anders dan andere jaren rolt de beursgadget niet meer uit de demo-productielijn. Wel is er opnieuw een interessante elektronicatoepassing voor bezoekers: de gerestylede FlexKlok. Deze beschikt over zo'n 22 functies die ook na de beurs werken. Elektronica-liefhebbers kunnen de functionaliteit aanpassen, dankzij de vrij toegankelijke software. 

GRATIS toegang
U kunt nú al een toegangsbewijs aanvragen door een voorinschrijving te doen.
Klik op deze link om een GRATIS toegangsbewijs aan te vragen en eventueel ook de FlexKlok. 

Graag tot zien op de E&A beurs!

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen