Go to content
Menu Bel Ons

Energy Island Goeree-Overflakkee

Op 8 en 9 december 2017 staat Goeree-Overflakkee in het teken van innovatie en duurzaamheid. Op vrijdag 8 december wordt door de gemeente een congres voor de zakelijke markt georganiseerd in het kader van bewustwording, dit is alleen voor genodigden. Tegelijkertijd vindt er op 8 & 9 december in de middag en avond een innovatieve en duurzame beurs plaats. Beiden staan in het teken van de hoofdthema's: duurzame mobiliteit, duurzaam wonen/bouwen, innovatieve zorg en food.

Laat u tijdens het congres op 8 december inspireren door keynotesprekers Maarten Steinbuch, Bernhard Wientjes en Steven van Eijck of haal uw kennis op tijdens de deelsessies die in de middag plaatsvinden. En niet onbelangrijk, ontmoet andere ondernemers en collega's die net  als u bezig zijn met duurzaamheid en innovatie tijdens de netwerkborrel. Eén van de deelsessies - innovatieve zorg - vindt plaats in het auditorium van tbp electronics. Ton Plooy, CEO van tbp electronics, vertelt wat zijn bedrijf al bijdraagt aan technologische zorginnovaties. Wat ziet hij gebeuren nu en in de toekomst? Daarnaast vertelt Maja Rudinac, CEO van Robot Care Systems, over een al gerealiseerde zorgrobot die hulpbehoevende senioren ondersteunt. Maja zal deze zorgrobot en andere innovatieve zorgproducten demonstreren. Een uitnodiging voor dit congres kunt u aanvragen via info@tbp.nl met onderwerp 'congres Energy Island'.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december vindt er een innovatieve en duurzame beurs plaats in congres- en recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Diverse lokale ondernemers tonen u graag hun laatste noviteiten en slimme oplossingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ook tbp electronics is aanwezig, u kunt ons vinden op stand 136. Wij vertellen u graag over de bijdrage die wij leveren aan technologische innovaties. Deze innovaties tonen wij u middels aanwezige producten van enkele tbp-opdrachtgevers namelijk Demcon, Cleantron, Robot Care Systems, Physee en het Formula Student Team Delft.

Voor openingstijden, congres-, en beursinformatie en voor alle overige informatie verwijzen we u naar de website van Energy Island GO.

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen