Go to content
Menu Bel Ons

kennis delen op de Precisiebeurs 2018

De Precisiebeurs is een vakbeurs voor precisietechnologie en trekt jaarlijks 4.000 gerichte bezoekers. De ruim 300 exposanten zijn specialistische bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland, België en Duitsland. Ook tbp is vertegenwoordigd met een eigen stand en presenteert daar early supplier involvement met Design fot eXcellence (DfX) en de Extended Boundary Scan testoplossing. 

De DfX-specialisten van tbp analyseren het ontwerp van de opdrachtgever vanuit verschillende invalshoeken. Hiermee worden de beste leverkwaliteit, het hoogste productierendement, maximale leverflexibiliteit, maatwerk en the best value of ownership voor opdrachtgevers bereikt. De in de ontwerpfase berekende percentages voor production yield en slip through neemt tbp als enige EMS-onderneming als resultaatverplichting in haar offertes op. 

Op onze website leest u meer over Design for Manufacturing (DfM) en Design for Testing (DfT) om de maakbaarheid, testtoegankelijkheid en testdekking van het pcba-ontwerp te maximaliseren. Ook op de Precisiebeurs lichten wij de waarde van right first time graag nader toe. 

De Precisiebeurs vindt plaats op 14 & 15 november 2018 in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven van 09.30 tot 17.00 uur. Onze standnummer is 216. De toegang is gratis bij voorinschrijving via de website www.precisiebeurs.nl

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen