Go to content
Menu Bel Ons

Precisiebeurs 13 & 14 november

We kunnen elkaar ontmoeten op de Precisiebeurs: 13 & 14 november 2019! Ruim 300 specialistische bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland, België en Duitsland presenteren zich op deze vakbeurs voor precisietechnologie met jaarlijks zo’n 4.000 bezoekers. Ook tbp is vertegenwoordigd.

locatie
Precisiebeurs, NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven
standnummer tbp: 216

openingstijden
van 9.30 tot 17.00 uur

toegang
toegang is gratis bij voorinschrijving via de website precisiebeurs.nl.

lezingenprogramma
Onze collega Marcel Swinnen verzorgt een boeiende lezing met als titel ESI&automatedflexfactory2R4V #GOALS

Hoe kunnen early supplier involvement services en een automated flex factory leiden tot volumeproductie met een maximale leveringskwaliteit en -betrouwbaarheid? Hoe maak- en testproblemen voorkomen in een vroeg stadium? Wat is de rol van automated flex factory in deze aanpak?  Hoe kan slechts één protorun in de automated flex factory voldoende zijn om een maximale productkwaliteit te behalen in de volumeproductie?

Marcel SwinnenMarcel Swinnen begon zijn carrière in 1972 op de testafdeling van Bell Telephone, wat in 1986 fuseerde met Lucent (Alcatel-Lucent). In zijn 47 jaar werkzame jaren als test engineer heeft er een grote evolutie plaatsgevonden! Momenteel is Marcel test consultant en DfX-expert (Design for eXcellence) bij EMS-company tbp electronics. Zijn ervaring heeft hem geholpen bij het ontwikkelen van nieuwe structurele testmethoden, zoals de Extended Boundary Scan testopstelling. De uitdaging gaat steeds verder: zijn presentatie zal u inzicht geven over early supplier involvement, gericht op het leveren van proto’s en nulseries via Automated Flex Factory!

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen