Go to content
Menu Bel Ons

Precisiebeurs | Editie 2020 is geannuleerd

Op 18 & 19 november 2020 zou de Precisiebeurs plaatsvinden. Ruim 300 specialistische bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland, België en Duitsland presenteren zich gewoonlijk op deze vakbeurs voor precisietechnologie met jaarlijks zo’n 4.000 bezoekers. Ook tbp is steeds vertegenwoordigd.

Echter de Precisiebeurs 2020 gaat helaas niet door. Dit is besloten naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus en een uitvoerige inventarisatie onder bezoekers, exposanten en samenwerkingspartners.

"Als organisatie hebben we samen met de Brabanthallen verregaande maatregelen genomen om deze vakbeurs veilig te organiseren. Dit was ook bevestigd door de Veiligheidsregio. Het vraagt vele extra inspanningen en investeringen van alle betrokkenen. Dat doen we samen. Zo komen we ook samen tot het besluit om deze vakbeurs in 2020 niet door te laten gaan. De op 13 oktober door het kabinet aangekondigde gedeeltelijke lockdown met een oproep tot het verminderen van reisbewegingen en het beperken van contacten voor tenminste de komende vier weken, versterken en bevestigen het besluit", aldus Geert Hellings, algemeen directeur Mikrocentrum

De Precisiebeurs vindt volgend jaar in november plaats. U kunt hier het hele nieuwsbericht lezen.

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen