Go to content
Menu Bel Ons

tbp test engineers verhuizen naar Brainport Industries Campus Eindhoven

De test engineers van tbp electronics verhuizen naar Brainport Industries Campus in Eindhoven. Het team neemt medio april zijn intrek in een modern onderkomen op deze nieuwe A-locatie van de hightech maakindustrie. Het bijeenbrengen van innovatieve toeleveranciers, specialistische bedrijven en technische kennis- en onderwijs-instellingen stimuleert kennisuitwisseling en innovatie om de gezamenlijke concurrentiekracht te versterken.

De afdeling test engineering van tbp is nu nog gevestigd in Eersel. De tien vaste medewerkers verhuizen naar een bedrijfslocatie van 400 m2 op de tweede verdieping in het eerste bedrijfsgebouw op de campus, grenzend aan het atrium. Ze krijgen de beschikking over een royale ontwikkelruimte, spreekkamer en werkplekken. Voor de ontvangst van relaties wordt een sfeervolle horecahoek ingericht.

De nieuwe adresgegevens van deze tbp-vestiging zijn:

Brainport Industries Campus - cluster 1
tbp test engineering | BIC 1
5657 BX  EINDHOVEN

stimulans voor technologische ontwikkelingen
In totaal maken vijf bedrijfsgebouwen deel uit van het plan, waarvan het eerste nu stap voor stap in gebruik wordt genomen. De bedrijven en instellingen die zich hier vestigen, profiteren van gezamenlijke voorzieningen als een business centre, flexibele productieruimtes, magazijnen en centrale catering. Brainport Industries Campus (brainportindustriescampus.com) is een samenwerking van provincie Noord-Brabant, gemeente Eindhoven, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), SDK Vastgoed en coöperatie Brainport Industries.

John Blankendaal, managing director van Brainport Industries (brainportindustries.nl), de coöperatie van hightech toeleveranciers in Nederland:

Universiteiten, hbo en mbo zijn in de buurt of met hun technische opleidingen op de campus gevestigd. Hierdoor ontstaat een prachtige wisselwerking tussen leer- en praktijkomgeving. Ons innovatieprogramma krijgt hier ook een plek. Zo ‘landen’ er fieldlabs om technologische ontwikkelingen in de praktijk uit te testen.

 

Steven Van Hout, team leader test engineering and electronics test development bij tbp:

We zeer geïnteresseerd in de fieldlabs die Brainport Industries initieert, vooral met betrekking tot het productieproces. Het is ons doel om ons proces nog beter en sneller te laten verlopen met zo min mogelijk menselijk handelen, dankzij automatisering en robotisering. De innovatieve omgeving van de Brainport Industries Campus inspireert ons daarbij.

 

bereikbaar en duurzaam
De campus is uitstekend bereikbaar vanaf de A2/N2 en Eindhoven Airport. Navigatieadres: Rijtakkerweg 15, Eindhoven. De komende jaren investeren provincie en gemeente verder in goede openbaarvervoerverbindingen en aanpassingen aan de omliggende infrastructuur. Het terrein krijgt een groene uitstraling als onderdeel van stadspark Brainport Park. Bovendien is de ambitie om de campus geheel energieneutraal te laten functioneren, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen op de daken van de gebouwen.

Ton Plooy, CEO van tbp electronics:

Stilstaan is geen optie, we moeten vooruit! We zijn heel blij met de verhuizing van onze test engineers naar het hart van de hightech maakindustrie. Samen kunnen we grote innovatieve stappen zetten in het belang van de hele sector.

 

DfX in Eindhoven
Met early supplier involvement helpt tbp opdrachtgevers hun ontwerp van printed circuit board assemblies (pcba’s) in het vroegste stadium te perfectioneren. De test engineers van tbp optimaliseren met Design for Testing (DfT) de testtoegankelijkheid en testdekking en met Design for Manufacturing (DfM) de maakbaarheid van het ontwerp. Dankzij deze stappen als onderdeel van Design for eXcellence (DfX) kunnen opdrachtgevers vertrouwen op the best value of ownership.

verfrissing logo
Na de toevoeging van de state-of-the-art productielijn op de hoofdlocatie in Dirksland zet tbp met de verhuizing van de afdeling test engineering naar de Brainport Industries Campus in Eindhoven opnieuw een stap in het optimaliseren van haar productieproces. De ontwikkelingen worden onderstreept met de introductie van het verfriste logo.

Heeft u ons verfriste logo nodig voor marketing-doeleinden? Mail naar Dana Wolters (dwolters@tbp.nl) met vermelding van het gewenste bestandstype (jpg, png, pdf en/of eps), dan sturen wij dit zo spoedig mogelijk toe.

 

tbp, the business of perfection

Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leveringsflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.

Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), Design for Manufacturing (DfM), Design for Testing (DfT), Design for Logistics (DfL) en Design for Cost (DfC). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en cabinettenbouw.

Met zo’n 140 medewerkers staan wij al ruim veertig jaar klaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom en ict, media en entertainment, medisch, lucht- en ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, medisch gebied, defensie en lucht- en ruimtevaart. Het hoofdkantoor van tbp is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH).

Meer informatie vindt u op tbp.nl.

tbp perscontact
mevrouw Dana Wolters
Vlakbodem 10 • 3247 CP Dirksland • Nederland
t   +31 187 602744
info@tbp.nl
i   tbp.eu

Blijf op de hoogteblijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen