Go to content
Menu Bel Ons

early supplier involvement & DfX

 

Ons uitgangspunt is ‘right first time’: alles in één keer goed doen en uitsluitend datgene doen wat nodig is. Dankzij onze betrokkenheid in het vroegste ontwerpstadium van een printed circuit board assembly (pcba) is dit mogelijk, met grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Dit noemen wij early supplier involvement.

Wij helpen opdrachtgevers hun pcba-ontwerp te perfectioneren, de beste componenten te selecteren en voor de beste teststrategie te kiezen. Dit doen wij met specialisten op het gebied van Design for Manufacturing (DfM) en Design for Testing (DfT). Met Design for Logistics (DfL) zorgen wij voor maximale leverflexibiliteit en met Design for Cost (DfC) kunnen opdrachtgevers vertrouwen op the best value of ownership (ook wel Total Cost of Ownership genoemd). Samen heten deze stappen Design for eXcellence (DfX).

Het optimale ontwerp dat het resultaat is van DfX levert het hoogste productierendement (production yield) en de beste leverkwaliteit (minimale slip through). Deze in de ontwerpfase berekende percentages nemen wij als enige EMS-onderneming als resultaatverplichting in onze offertes op.

Onze early supplier involvement met DfX levert u de hoogste productwaarde tegen de beste value of ownership op. Onze DfX-engineers werken hiervoor intensief samen met de ontwerpers van onze opdrachtgevers.

 

"Eén van de meest in het oog springende pluspunten bij tbp is de toegevoegde waarde in de vorm van DfX op het moment dat je je meldt met een nieuw product."

 

Bekijk de cartoon of lees meer over de voordelen van early supplier involvement in dit artikel: tbp's early supplier involvement.

tbp_early_supplier_involvement.png
factory tour

Heeft u interesse in een factory tour? Bel of mail gerust om een afspraak te maken. 

factory tour
factory tour

Heeft u interesse in een factory tour? Bel of mail gerust om een afspraak te maken. 

factory tour

bekijk ook

Afbeelding

DfX in detail

Design for eXcellence (DfX) levert grote meerwaarde op voor opdrachtgevers. Bij tbp electronics is deze aanpak opgenomen in de early involvement services.

lees meer
Afbeelding

smart industry

We zijn voortdurend bezig met slimmer en beter produceren: smart industry dus. Internet is daar als belangrijke dimensie bij gekomen, waardoor data-uitwisseling mogelijk werd.

lees meer
Afbeelding

supply chain management

Extra leverbetrouwbaarheid en nog meer leverflexibiliteit bieden wij met onze supply chain management services. Wij sluiten met u een overeenkomst om direct aan flexibele orders te voldoen.

lees meer
meer services

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering