Go to content
Menu Bel Ons

smart industry

Continu zetten wij stappen om de uitleverkwaliteit van onze producten te verhogen, de doorloopsnelheid te vergroten, de kosten te verlagen en volledig maatwerk te leveren. Ons doel is een ‘smart’ productieproces dankzij technologische ontwikkelingen, in het belang van onze opdrachtgevers. Internet is er als dimensie bij gekomen, waardoor objectkoppelingen en data-uitwisseling mogelijk zijn geworden.

 

focus on cost drives out quality …

focus on quality drives out cost

 

geautomatiseerd proces

Smart industry vraagt om digitalisering en samenwerking in de hele keten. Door het delen en hergebruiken van beschikbare data kunnen we de hele keten sneller voorzien van betrouwbare informatie. Zo ontstaat er op termijn een volledig geautomatiseerd proces tussen opdrachtgever, producent, toeleverancier en andere betrokken partijen.

 

digitale services

Het automatiseren en digitaliseren van onze processen zetten wij actief door. Zo kunnen opdrachtgevers online via de tbp customer portal een offerte aanvragen, opgebouwd uit standaard calculaties. Zodra de offerte is goedgekeurd, verloopt ook de verdere administratieve afhandeling bijna volledig geautomatiseerd. Dit dankzij het EDI-platform (Electronic Data Interchange) waarop onze opdrachtgevers en vaste leveranciers zijn aangesloten. Met onze ‘track&trace’-app kunnen opdrachtgevers real time de status van hun producten volgen.

We blijven investeren in nieuwe machines en benutten waar mogelijk nieuwe functionaliteit van software en hardware overeenkomstig de ideeën van smart industry / industry 4.0. Ervaring opdoen met 3D-printen en mogelijkheden van ‘structural electronics’ onderzoeken zijn daarvan ook onderdeel. Met grote interesse volgen we bovendien de ontwikkelingen van robotisering en cobotisering, bijvoorbeeld door contact te houden met studenten Robotica aan de Haagse Hogeschool. Cobotisering betreft robotisering in nauwe samenwerking (coöperatie) met de mens.

Smart industry zetten wij met overtuiging door, in het belang van de hele keten.

smartindustry.nl

 

Smart Manufacturing Award

Eind 2016 won tbp electronics de Smart Manufacturing Award van het district Zuid-Holland. Koninklijke Metaalunie reikt deze prijs jaarlijks in al haar districten uit aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. In 2016 was het thema ‘Smart Manufacturing’. De jury prees ons vanwege de vergaande digitalisering van het proces van klant tot toeleverancier en de ver doorgevoerde automatisering van ons productieproces.

2017 03 23 - Smart Manufacturing Award Metaalunie (13).JPG

bekijk ook

Afbeelding

DfM & DfT

Met Design for Manufacturing (DfM) en Design for Testing (DfT) maximaliseren wij samen met uw ontwerper de maakbaarheid, de testtoegankelijkheid en testdekking van het pcba-ontwerp.

lees meer
Afbeelding

Electronics Manufacturing Services (EMS)

Betrokkenheid in het vroegste ontwerpstadium is cruciaal: wij focussen met the business of perfection op opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan de pcba’s.

lees meer
Afbeelding

DfX in detail

Design for eXcellence (DfX) levert grote meerwaarde op voor opdrachtgevers. Bij tbp electronics is deze aanpak opgenomen in de early involvement services.

lees meer
meer services

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering