Go to content
Menu Bel Ons

supply chain management

bekijk de video

Extra leverbetrouwbaarheid en nog meer leverflexibiliteit bieden wij met onze supply chain management services. Wij sluiten met u een overeenkomst om direct aan flexibele orders te voldoen.

 

Met onze early supplier involvement garanderen wij een hoge leverbetrouwbaarheid. Samen met uw ontwerper perfectioneren wij immers uw ontwerp, zodat we alles in één keer goed doen en uitsluitend datgene doen wat nodig is: right first time. De maakbaarheid en testbaarheid van het ontwerp worden geoptimaliseerd en wij adviseren u over de beste componenten die altijd op voorraad zijn en waarvoor geen minimale afname geldt.

 

forecast agreement

Indien u gebruikmaakt van onze supply chain management services profiteert u van extra leverbetrouwbaarheid en leverflexibiliteit. In een overeenkomst leggen wij uw totale ordergrootte voor één jaar vast, die wij met een minimale ordergrootte op afroep aan u leveren. U voorziet ons hiervoor periodiek van ordervoorspellingen, die wij met onze leveranciers delen. Op componenten- of eindproductniveau houden wij een afgesproken voorraad om direct aan uw tussentijdse orders te voldoen. Deze on time delivery levert u maximale flexibiliteit voor uw eigen productie tegen minimale kosten.

 

all pcba's are not created equal!

 

full traceability

Strikte procesbewaking leidt tot onze hoge leverbetrouwbaarheid. Dankzij ons Manufacturing Execution System (MES) doorloopt elke pcba foutloos het hele proces en is volledig traceerbaar. Met onze track&trace-app heeft u inzicht in de status van uw lopende orders en in de huidige voorraad van uw producten. Ons Wide Area Traceability System (WATS) zorgt ervoor dat u in de toekomst realtime online toegang krijgt tot deze informatie, inclusief gedetailleerde testrapportages. Onze online services vindt u in de customer portal op deze website.

 

iets voor u?

Wat kunnen onze Electronics Manufacturing Services voor u betekenen? Bel of mail onze business development executive Frans Geerts.

iets voor u?
iets voor u?

Wat kunnen onze Electronics Manufacturing Services voor u betekenen? Bel of mail onze business development executive Frans Geerts.

iets voor u?

bekijk ook

Afbeelding

smart industry

We zijn voortdurend bezig met slimmer en beter produceren: smart industry dus. Internet is daar als belangrijke dimensie bij gekomen, waardoor data-uitwisseling mogelijk werd.

lees meer
Afbeelding

box building & cabinettenbouw

De pcba’s voor onze opdrachtgevers leveren wij indien gewenst als een compleet product met behuizing en accessoires. Ready to use!

lees meer
Afbeelding

DfX in detail

Design for eXcellence (DfX) levert grote meerwaarde op voor opdrachtgevers. Bij tbp electronics is deze aanpak opgenomen in de early involvement services.

lees meer
meer services

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering