Go to content
Menu Bel Ons

test engineering

bekijk de video

Met Design for Testing optimaliseren wij de testtoegankelijkheid en de testdekking van het pcba-ontwerp, samen met onze opdrachtgevers. Onze DfT-engineers doen analyses vanaf het eerste ontwerpidee (in blockschema) en komen met concrete aanbevelingen voor het beste ontwerp en de beste teststrategie. Al in de offertefase vragen zij de eerste data op voor een nauwkeurige kosteninschatting.

 

de beste teststrategie

De beste teststrategie is afhankelijk van de vereiste leverkwaliteit, de complexiteit van het ontwerp en de gewenste investeringen in testoplossingen. De opties krijgt u uitgewerkt in een overzichtelijk selectiemenu, aangevuld met percentages voor productierendement (production yield) en uitleverkwaliteit (slip through) om de juiste keuze te maken. De totale kosten bewaken wij daarbij zorgvuldig, onder meer door de testtoegankelijkheid efficiënt in het ontwerp te verwerken.

 

effectieve testoplossingen

Diverse testoplossingen hebben wij paraat. De meest effectieve en efficiënte optie is de door ons ontwikkelde extended boundary scan testoplossing (EBST) die eventuele gebreken op een pcba volledig geautomatiseerd opspoort. Dankzij de dubbele signaalfunctionaliteit zijn zowel de analoge als de digitale onderdelen van het ontwerp op hun werking te testen. Deze testmethode leidt tot de hoogst mogelijke uitleverkwaliteit en maakt kostbare investeringen in specifieke functionele testen overbodig.

 

resultaatverplichtingen

Design for Testing (DfT) en Design for Manufacturing (DfM) leveren maximaal productierendement en maximale leverkwaliteit, uitgedrukt in percentages production yield en slip through die wij als enige EMS-onderneming als resultaatverplichtingen in onze offertes opnemen.

 

"Engineers van beide zijden zoeken elkaar steeds vaker op om ervaringen uit te wisselen en goed in te haken op de ontwikkelingen. We gebruiken elkaars kennis om er samen beter van te worden."

U leest er meer over in onze DfM en DfT infographic

 

bekijk ook

Afbeelding

early supplier involvement & DfX

Al in het vroegste ontwerpstadium helpen wij opdrachtgevers het ontwerp van printed circuit board assemblies (pcba’s) te perfectioneren.

lees meer
Afbeelding

DfX in detail

Design for eXcellence (DfX) levert grote meerwaarde op voor opdrachtgevers. Bij tbp electronics is deze aanpak opgenomen in de early involvement services.

lees meer
Afbeelding

smart industry

We zijn voortdurend bezig met slimmer en beter produceren: smart industry dus. Internet is daar als belangrijke dimensie bij gekomen, waardoor data-uitwisseling mogelijk werd.

lees meer
meer services

hoogstaande gecertificeerde kwaliteit

bekijk certificering