Go to content
Menu Bel Ons

certificering

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan de printed circuit board assemblies (pcba’s) die wij leveren. Voortdurend optimaliseren wij onze processen door deze steeds verder te automatiseren en te digitaliseren. Ook investeren wij in de modernste technologieën en machines. Onze business of perfection wordt onderstreept door bepalende certificeringen.

Voor algemene procesbeheersing beschikken wij over het certificaat ISO 9001:2015. Daarnaast behaalden wij in 2019 het AS 9100-certificaat inclusief specifieke criteria voor defensie, lucht- en ruimtevaart. Met deze certificering werd ons militaire AQAP 2120-certificaat overbodig. Tevens hebben wij ISO 14001:2015 (milieunorm) en ISO 13485:2016 (medische norm) in ons bezit. Risicobeheersing en stakeholdersmanagement zijn terecht belangrijke aandachtspunten in alle normen en deze onderwerpen staan dan ook vast op de agenda van ons managementteam.

factory tour

Heeft u interesse in een factory tour? Bel of mail gerust om een afspraak te maken. 

factory tour

onze certificering

Lloyd's ISO 9001:2015
Lloyd's ISO 14001:2015
Lloyd's ISO 13485:2016
Lloyd's AS 9100

 

Daarbij hebben we maar liefst 30 collega’s die in het bezit zijn van een officieel IPC-certificaat.

 

IPC &PIEK certification

 

Dankzij het hoge niveau van onze bedrijfsvoering en deze belangrijke certificeringen zijn we in staat te werken voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom & ict, media & entertainment, medisch, lucht- & ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore.

 

"Er zullen ongetwijfeld leveranciers zijn die net iets goedkoper zijn, maar daar staat dan ook direct tegenover dat tbp een waarborg levert voor hoge kwaliteit."

factory tour

Heeft u interesse in een factory tour? Bel of mail gerust om een afspraak te maken. 

factory tour