Go to content
Menu Bel Ons

nieuws

Nieuws afbeelding

nieuwe productielijn operationeel

Deze derde smt-opstelling hebben wij in zeer korte tijd weten op te bouwen. Door ook onze testvoorzieningen en de voorraad componenten uit te breiden en circa twintig nieuwe medewerkers aan te nemen, bieden wij de huidige marktsituatie het hoofd.

lees meer
Nieuws afbeelding

Koninklijke Marechaussee en BPI Services tekenen contract voor levering Mobile Capture Devices

De Koninklijke Marechaussee en BPI Services hebben vandaag het contract getekend voor de levering van 1100 iMatch Mobile Capture Devices en 4000 software licenties.

lees meer
Nieuws afbeelding

kennis delen op de Precisiebeurs

Ook tbp is vertegenwoordigd en presenteert daar early supplier involvement met Design fot eXcellence (DfX) en de Extended Boundary Scan testoplossing. 

lees meer

Blijf op de hoogte blijf op de hoogte

schrijf u in op en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Nieuws afbeelding

uitslag DISCA’18, de genomineerde bedrijven voor de eerste ronde

Bijna 200 leveranciers en ongeveer evenzoveel uitbesteders zijn de afgelopen maanden genomineerd voor respectievelijk de Best Knowledge en Best Logistics Supplier Award en de Best Customer Award.

lees meer
Nieuws afbeelding

- persbericht - tbp acteert op marktsituatie met capaciteitsuitbreiding

Om aan de groeiende vraag naar printed circuit board assemblies (pcba’s) te voldoen, investeert tbp electronics in een extra state-of-the-art productielijn op de hoofdlocatie in Dirksland.

lees meer
Nieuws afbeelding

week van de MKI

Op maandag 24 september staat de Week van de mki in het teken van Smart Industry. In een middag praat FME je bij en ontdek je hoe je Smart Industry kunt toepassen in je bedrijf.

lees meer
Nieuws afbeelding

KROHNE Altometer en tbp op één lijn over early supplier involvement en Design for eXcellence

KROHNE Altometer is een opdrachtgever waarvan ze bij tbp electronics blij worden: de Dordtse ontwikkelaar en fabrikant van industriële flowmeters heeft Design for eXcellence (DfX) hoog in het vaandel en beschouwt early supplier involvement als een belangrijke enabler.

lees meer
Nieuws afbeelding

World of Technology & Science 2018

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in één: World of Technology & Science 2018. Deze beurs vindt plaats van 2 t/m 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

lees meer
Nieuws afbeelding

gemoderniseerde en gedigitaliseerde NEVAT Benchmark 2.0 live

NEVAT, de brancheorganisatie van toeleveranciers in de maakindustrie, is sinds vorig jaar bezig met het verder professionaliseren van haar Business Coaching programma.

lees meer
Nieuws afbeelding

zilveren jubilaris bij tbp electronics

Op 1 maart 2018 was het precies 25 jaar geleden dat Angelique Peeman-de Vrij uit Nieuwe-Tonge in dienst kwam bij tbp electronics.

lees meer
Nieuws afbeelding

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van tbp, boeiende vakbeurzen en innovatieve ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze persberichten en jaarlijkse nieuwsbrief.

lees meer
Nieuws afbeelding

plussen met battery management

Voor de ontwikkeling van een batterijmanagement-systeem vonden Cleantron en tbp electronics elkaar in hun streven naar kwaliteit.

lees meer
Nieuws afbeelding

Energy Island Goeree-Overflakkee

Energy Island Goeree-Overflakkee: op 8 en 9 december 2017 staat Goeree-Overflakkee in het teken van innovatie en duurzaamheid.

lees meer
Nieuws afbeelding

ISO 13485 certificaat in the pocket

Begin juni heeft tbp electronics het veelomvattende ISO 13485-certificaat behaald! Dit certificaat is de medische variant van ISO 9001.

lees meer
Nieuws afbeelding

compilatie video tbp customer day 2017

Een terugblik op de tbp customer day, georganiseerd in het auditorium van tbp electronics in Dirksland. No time to waste: bekijk 'm gauw.

lees meer
Nieuws afbeelding

ASML & tbp team up through early supplier involvement

Tbp electronics is a partner in assessing the testability, manufacturability and reliability of printed circuit board assemblies. The EMS company makes quantified commitments to ASML and other customers from the very beginning of the design phase.

lees meer
Nieuws afbeelding

maximaal productieresultaat dankzij Design for eXcellence (DfX)

Design for eXcellence levert grote meerwaarde op voor opdrachtgevers. Bij tbp electronics is deze aanpak opgenomen in de early involvement services.

lees meer
Nieuws afbeelding

smart industry noodzaakt vroege betrokkenheid

Met een programmabureau, een actieagenda en vele initiatieven staat smart industry ook in Nederland op de politieke en industriële agenda.

lees meer